Be my Valentine cuff.

Beadwork, Uncategorized

Beadwork

Deze armband heb ik gemaakt voor een wedstrijd op het Sieradenforum, je kreeg een pakketje met materialen, waar je een groot gedeelte moest gebruiken in een creatie, wat voor techniek je daarvoor wilde gebruiken was vrije keuze. Ik heb dus gekozen voor een embroidery armband. Lekker kitsch en heerlijk fout. Ik ben uiteindelijk 4e geworden met deze armband.

Een gedachte over “Be my Valentine cuff.

  1. Hey Roos,

    Ik was ff lekker aan neuzen op je blog. Deze cuff vind ik zooo gaaf! Echt helemaal mijn ding, heerlijk die kitsch uitstraling. Je bt’s zijn trouwens ook super. Die met de bijtjes…schattig!

    Groetjes Bojoura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s