Frankfurter Perlenspitze á la Roos.

Jewelry

Een tijd geleden ben ik dit patroon tegengekomen op het internet op http://try-to-be-better.blogspot.com/en ik was er helemaal weg van. Toen ik zag dat mijn forumvriendinnetje Saskia dit patroon ook gemaakt had, begon het helemaal te kriebelen. Nu dus eindelijk zelf de stoute schoenen aangetrokken en mijn eerste rijgwerkje geproduceerd. Met Miyukikraaltjes 11/0 en 15/0 en Swarovski’s allemaal met AB glans, hij sprankelt je tegemoet!

2 gedachtes over “Frankfurter Perlenspitze á la Roos.

    1. Ja, Sas, ik heb de Frankfurter er toch eindelijk onder gekregen, hele klus voor een vegetariër…ik ben nu bezig in het zwart hoor, hij is in de maak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s