Onze beestenboel.

Animals

Wij hebben 7 katten en 1 hond, hier alvast wat foto’s van onze poezebeesten, ze kunnen nu heerlijk naar buiten, in een hele grote kattenren, dit is wel zo veilig, er is hier veel verkeer wat zich niet altijd aan de toegestane snelheid van 60km houdt. Ook hebben we een kat met een motorische beperking (de zwart-witte linksonder) zij is niet een van de snelsten en zou geheid onder een auto belanden. Vandaar dat wij een gedeelte van onze 2200m2 voor de poezen hebben ingericht. En ze genieten met volle teugen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s