Onze hond.

Animals

Hier is ze dan…onze woef! Reina komt van oorsprong uit Spanje, ze is daar gered door mijn man en heeft er nu al meerdere gelukkige jaren in Nederland op zitten. Helaas heeft ze een hevige epilepsie, waar ze medicatie voor krijgt. Echter blijven de aanvallen terugkomen. Daardoor wordt ze volgens ons wat slechtziend. Luisteren is ook niet een van haar sterke kanten, vooral in de buurt van etenswaren komen haar zwerverskanten weer boven.

Een gedachte over “Onze hond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s