Daar was tie weer!

Animals, Uncategorized

Sinds wij in dit mooie, landelijk gelegen huisje wonen, worden wij af en toe s’nachts in onze slaap gestoord door een marter die jonge vogeltjes onder onze dakpannen komt wegeten. De eerste keer zaten we rechtop in bed en hebben we 3 keer in onze pyjama buiten gestaan met een zaklamp. Kanonne! Wat kan zo’n klein beestje dan een herrie veroorzaken.
Afgelopen nacht was het weer zover, ik ben er 2 keer uitgeweest, want je wil m ergens toch ook wel zien. Fototoestel mee naar buiten, heeeeel voorzichtig deur open….buiten gaan staan en ik hoefde niet heel lang te wachten of Mr. (of Mrs.) Marter gleed langs de dakpannen omlaag, met een plof de dakgoot in (waarop ik ineens de geluiden kon plaatsen 😉 ). Helaas besloot mijn camera dat het toch echt tijd was voor nieuwe batterijen en Mr.(of Mrs.) om maar weer eens naar de eigen woning te vertrekken, dus ik heb geen eigenhandig geschoten foto. Maar ik denk dat dat er hier nog wel eens van zal komen…..helaas voor mijn nachtrust. Ach, je bent er wel lekker vroeg uit!

Deze foto komt van:
Het is wel een moppie hoor! Vind je ook niet? (misschien moet je es komen logeren, dan weet je wat voor herrie dat moppie maakt…*grom*)
Foto van H. Makaske

Foto van H. Makaske

2 gedachtes over “Daar was tie weer!

 1. Hahaha ik moest er erg om lachen!
  Heeft dat prachtige huis van je toch nog een minpuntje,
  gelukkig maar anders is het te perfect 😉
  Wel een schattig beestje om te zien trouwens.

  1. Zie je het voor je…..Roos in dr berepyama….met een fototoestel waarvan de batterij echt het juiste moment uitkiest om dr mee op te houden….hmmm!
   Leuk dat je weer even langskomt trouwens!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s