Caterpillar Cuff

Jewelry

Al een tijd geleden gemaakt, maar met opzet nog niet getoond, omdat het een cadeautje voor mijn schoonmoeder was. En nu zijn we in de gelegenheid geweest om het haar te geven, dus nu mag tie wereldberoemd worden op mijn blog!
Naar een patroon uit de Bead and Button van Karmen Schmidt, presenteer ik U de Caterpillar Cuff!  Geheel van kraaltjes gemaakt en met een zilveren slotje. Bevat 187 Swarovski bicones….hij sprankelt alsof het een lieve lust is!

7 gedachtes over “Caterpillar Cuff

 1. Geweldige sieraden Roos, ik wist niet dat je zulke mooie dingen maakte. Ik zag dat je veel met kraaltjes werkte. Heb ik ook nog te koop. Kleuren overwegend bruin, parelmoerachtig wit, lichtbruin. Sucses met je prachtige werk. gr. Tonny Wind

  1. Hee, wat leuk dat je even bent komen kijken! En dank je wel voor het grote compliment.
   Ik mail nog wel even over de kraaltjes, daar ben ik wel nieuwsgierig naar! En kraaltjes….die heb ik noooit genoeg! 😉

   Liefs Roos

 2. Hallo Roos,

  Wat heb je een ontzettend leuke site met boordevol leuke foto’s, maar vooral ook een heleboel leuke sieraden! Je geeft me een heleboel inspiratie om ook zelf weer eens wat te maken!
  Alle sieraden die jij zelf maakt, (Black swann cuff, fire dragon) Zijn daar ook patronen en eventueel boekjes voor? Ik ben hier namelijk al een hele tijd al naar op zoek. Hopelijk bestaan daar boekjes van en het liefst zijn deze ook nog nederlandstalig.

  Ga zo door!
  Groet Annegreet

 3. Hoi Annegreet,

  Leuk om zo’n enthousiaste reactie te krijgen, dank je wel!

  Even om je vraag te beantwoorden: Ik weet niet of er ook nederlandstalige boekjes zijn, wel heeft Trudy ( http://www.blackcrowjewelry.nl/ ) een goede tutorial gemaakt en die is in haar shoppie te koop. En voor duidelijke tips en online hulp kun je natuurlijk ook op het Beadworkforum (http://blackcrow.forum2go.nl/ )terecht, waar ik moderator ben. Daar is heel veel informatie te vinden en er is altijd wel iemand die je op weg wil helpen. Ik zal je ook nog even een mailtje sturen.

  Groetjes Roos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s