Mijn Fire Dragon heeft de derde prijs!

Beadwork, Jewelry, Uncategorized

Bij de wedstrijd van het Beadworkforum met het thema ‘De vier Elementen’ heeft deze cuff de derde prijs behaald! Ik ben er supertrots op!!! Zeker omdat ik van te voren een tekening heb gemaakt en nu ook exact uit heb kunnen voeren wat ik in mijn hoofd had.

Het is een heel bijzondere creatie geworden, met metalen ornamenten en een brandend vuur van Swarovski bicones…

4 gedachtes over “Mijn Fire Dragon heeft de derde prijs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s