Cuff Margoke e.a.

Polymer clay, Uncategorized

Eindelijk weer eens de moed en zin opgevat om met mijn klei aan de slag te gaan, deze cuff is naar aanleiding van de prachtige mosaïekhangers en armbanden van Margoke gemaakt. Wat een gepriegel, ik heb echt respect voor haar gekregen, ik heb me er wat makkelijker vanaf gemaakt..dus ik heb wat meer voegsel gebruikt en ik heb spiegeltjes toegevoegd.

Dan nog een strakke armband en dito oorbellen, goed gelukt al zeg ik het zelf…

Een setje hippe oorbellen:

En ik kon het niet laten, weer een setje viooltjes, deze blijven lekker bij mij en daar ga ik weer een mooie cuff van maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s