Granada’s zijn verslavend!

Jewelry, Uncategorized

Overal op het internet naar het patroon gespeurd, maar niet gevonden. Toen heb ik het patroon ‘illegaal’ van een kralenvriendinnetje gekregen. Toen ik de eerste (de lila) had gemaakt, kreeg ik toch zo de smaak te pakken dat ik er meer gemaakt heb. Maar officieel moet je dat patroon bij de ontwerpster kopen…dus zou ik ze wel op mijn blog zetten? Ik kreeg  gewetenswroeging en heb de ontwerpster Sabine Lippert maar een mailtje gestuurd. En wat blijkt? Ze heeft het patroon niet meer op haar site staan, omdat het in een boek komt wat volgend jaar verschijnt! Dus ik heb ook nog een scoop! Dus voor deze keer was het niet zo erg, maar in de toekomst gewoon keurig het patroon kopen!

Dus hier zijn mijn Granada’s naar ontwerp van Sabine Lippert van Try-To-Be.

Een gedachte over “Granada’s zijn verslavend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s