Collier “Buuf”

Beadwork, Jewelry, Uncategorized

Vorig jaar op de verjaardag van onze buurvrouw al beloofd een bead embroided sieraad voor haar te maken, inmiddels zijn we een jaar verder en was ze al weer jarig, terwijl ik nog niet een kraaltje geborduurd had om voor haar iets te maken.

De afgelopen week ineens de spirit gekregen en flink aan het kralen geweest…helaas is de foto blauwer dan het collier in werkelijkheid is, het is meer een groenblauwe kleur. De stenen zijn sea sediment jasper.

Een gedachte over “Collier “Buuf”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s