Meerdere kleuren breien…en patroon!

Knitting, Uncategorized

Weer wat geleerd, ik keek altijd verlekkerd naar van die Noorse breipatronen, leek me zo moeilijk! Maar nu toch maar eens een poging gewaagd…als proefje met wolletjes die ik toch nog had liggen, maar ik heb ook de wol die ‘bij dit patroon hoort’ dus ik ga nog een stel breien. Gelukkig dat ik deze proef gedaan heb, ik heb toch een aantal aandachtspuntjes gevonden en ik moet er nog wat handigheid in krijgen…maar voor nu zijn ze helemaal niet slecht.

Mijn Valentijnssokken in kerstsfeer:

De kleuren knallen wel een beetje van het scherm af, maar in werkelijkheid is het echt knalrood met kerstgroen en donkergroen.

Patroon kun je vinden via de volgende link

2 gedachtes over “Meerdere kleuren breien…en patroon!

    1. Hoi Trijnie, daar ben ik ook nog niet helemaal achter, maar ik dacht ik begin gewoon! Ik heb wel af en toe de beide kleuren om elkaar heen gedraaid, maar dan raakt je wol weer zo gedraaid…ik heb het eureka-moment ook nog niet gehad. Maar misschien kun je op internet wel meerdere tips en trucs vinden? Ik heb al weer een tijdje niet meer gebreid (zit nu weer te haken).
      Groetjes Roos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s