Wat een muts!

Knitting, Uncategorized

Nu de winter nog! Aangezien ik nu een flink bossie dreads heb, passen mijn oude mutsen niet meer zo goed, net te kort waardoor mijn oren toch nog vol in de wind zitten…dus zelf maar geprobeerd een muts te breien..zie hier het resultaat:

6 gedachtes over “Wat een muts!

  1. Dank je wel, nee dit was een kwestie van veel proberen en gewoon maar wat doen. Volgens mij heb ik steeds 4 recht 4 averecht gedaan en dan na een tijdje om de zoveel toeren minderen. ( dus van de rand af begonnen naar de punt toe. Maar je kunt het natuurlijk ook andersom proberen.
   Ik zou gewoon leuke dikke wol pakken en maar proberen. Misschien is het niet naar de zin, maar dan haal je het uit en begin je weer opnieuw, zo doe ik het met de meeste dingen die ik maak.
   Succes!

  2. Ooh, dat weet ik niet meer, hij is al een flinke tijd geleden gemaakt. Wel met dikke pennen ik denk 7 of 8. Kijk anders even welke naald geadviseerd wordt bij de wol die je kiest en houd dat aan. Meestal zit je dan wel goed. Hij moet ook niet te los worden, dan waait het er alsnog doorheen natuurlijk.

 1. Zou graag beschrijving hebben hoeveel steken opzetten en hoeveel minderen naar boven toe als het kan aub bedankt

  1. Hallo Gilberte,

   Dank voor je bericht. Het is alleen heel lang geleden dat ik deze muts gemaakt heb en ik heb ook maar gewoon wat gedaan en geprobeerd. Het zal iets van recht en averecht afgewisseld zijn geweest. Het was vrij dik garen, dus lijkt al gauw leuk.
   Gewoon lekker stoeien en proberen, komt vast goed!

   Groet Roos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s