Even pauze…

Uncategorized

Al weer een tijd geleden dat ik wat gepost heb, maar dat betekent niet dat ik stilzit. Alleen nog niet de tijd genomen om foto’s te maken. Ook heb ik niet echt bijzondere dingen geproduceerd. Eens een muts voor mijn dreadhoofd of wat kleine sieraden.

Ook nog wat drukte met het verbouwen van ons oude huisje en natuurlijk de beestjes!

Helaas nu ook nog slijmbeursontstekingen in mijn schouders, dus ik moet weer even op de rem. Maar ik zal wel eens weer wat fotootjes schieten van onze beestenbende.

Groetjes Roos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s