Welvaartskunst: van oud naar nieuw!

Beadwork, Jewelry, Recycled, Uncategorized

Vorig jaar heb ik op de vlomarkt in Makkinga een inspirerend mens ontmoet, we raakten aan de babbel en hebben onze visitekaartjes uitgewisseld. Daarna ook nog een tijd gemaild.
Op de website van Inge (want zo heet ze) zag ik haar de term welvaartskunst gebruiken, wat vind ik dat een prachtige benaming voor afgedankte spullen die een creatieveling weet om te toveren tot iets nieuws.
Iets wat ik in mijn ontwerpen soms ook doe. Met toestemming van Inge mag ik deze term ook gebruiken. Waarvoor mijn dank!
Natuurlijk wil ik dat Inge en Theo ook profijt hebben van deze vermelding, dus hierbij ook hun website: http://sjols.com/

En dan hierbij ook gelijk een van mijn creaties gemaakt van een oude, handbeschilderde, houten broche uit de kringloop. Ik heb een gigantisch zwak voor ‘vintage’ broches. En hier heb ik een hanger van gemaakt met kleine kraaltjes en Swarovski.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s