Succesvolle Hemelvaartsdag

House & Garden, Uncategorized

Afgezien van koude handen, vingers, benen en allerlei andere onderdelen, was het een erg geslaagde dag gisteren. Gelukkig is het droog gebleven, dat was wel spannend na die gestage stroom regen van de dagen ervoor. In de ochtend erg veel wind en dus ook heel koud, maar dankzij een lieve mede-standhoudster van http://www.kralenenmore.nl/home/1 (Nogmaals bedankt Caroline!) hadden wij ook de beschikking over een zeil waar we enigszins uit de wind konden staan.

Ook niet onbelangrijk, ik heb ook het een en ander mogen verkopen en een opdracht waar ik de komende weken mee bezig kan. Ik ben erg tevreden en ik heb begrepen dat de organisatie ook te spreken was over de ongeveer 550 bezoekers. Ik hoop dat er een tweede fair komt en hopelijk hebben we dan ook nog eens de hele dag een zonnetje en minder wind.

Wat ik ook graag wil vermelden is dat ik zonder de steun van alle lieve buren én vooral mijn vriendinnetje Kelly het waarschijnlijk niet aangedurfd had. Ze hebben gelijk gehad, het was super en ik heb veel positieve reacties gehad! Dankjewel daarvoor!!
Hier nog even wat beelden:
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s