Vereniging Ambachtelijk Friesland

Uncategorized

Ik ben inmiddels toegetreden tot de Vereniging Ambachtelijk Friesland. http://www.ambachtelijkfriesland.nl/ Deze vereniging heeft een divers aanbod van ambachtslieden die in te huren zijn voor markten. Deze markten zijn vaak onderdeel van tal van evenementen waaronder dorpsfeesten,bedrijfsmanifestaties, fairs, schoolse activiteiten, als ook open dagen van verzorgingstehuizen en verpleeginstellingen.
Ik heb hiervoor mijn sieraden moeten laten beoordelen door een ballotagecommissie, wat ik heel spannend vond. Maar ik ben goed genoeg bevonden! Hier ben ik zo ontzettend blij mee! Ik sta bij de ambachtslieden op de site onder ‘Sieraden borduren met fijne kraaltjes’
Weer een nieuwe stap in de ontwikkeling van Curirosa!
Inmiddels heb ik al 2 markten via de vereniging in mijn agenda staan. 30 augustus in het mooie Hindeloopen en 6 september in Drogeham.
Ook heb ik zelf nog 2 kunstmarkten geboekt,Kunstmarkt Sparjebird van Kunst in Opsterland op 14 september en op 2 November Diezijn Leuk! én handgemaakt op de Vismarkt in Groningen. Kijk voor meer info over de laatstgenoemde markten in mijn blogroll met linkjes. Het wordt tijd voor een echte site mét een marktagenda!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s