Woensdag 6/8 wederom Zuidlaren

Uncategorized

Ik heb afgelopen woensdag echt een goede en vooral leuke markt gehad! En tot mijn blijdschap werd ik gisteren ook weer gebeld voor komende week woensdag.  Dus dan ben ik er ook weer bij.

Ik wilde nog even wat nieuwe dingetjes maken, maar mijn lijf werkt even niet helemaal mee, hopelijk kan ik het weekend toch nog wat doen. Ik heb in ieder geval de smaak te pakken, mede dankzij alle leuke reacties en complimenten van de bezoekers in het mooie Zuidlaren, ik zeg in ieder geval: Tot woensdag!

Een gedachte over “Woensdag 6/8 wederom Zuidlaren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s