Impressie van de markt in Zuidlaren op 6 augustus

Uncategorized

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het was weer een erg gezellige markt, helaas minder kooplustig publiek in vergelijking met vorige week, maar je kunt niet altijd mazzel hebben, toch? Wel hele mooie gesprekken gehad en erg leuke Ambachtelijk Friesland collega’s leren kennen. Ook door het demonstreren aan de kraam een goed begin gemaakt met twee mooie hangers voor lieve vriendinnetjes van me. En op de valreep tijdens het inpakken toch nog een mooie ring verkocht, dus ik heb toch omzet gedraaid. Ik ging moe maar voldaan, net voor de regen naar huis. En wat betreft de kraam: het groene velours om de kraam heen bevalt prima, het donkergroen bovenop ben ik nog steeds niet over uit. Zeker op de foto oogt het bijna blauw, maar ik houd het er eerst toch maar op. Kan altijd later nog weer een ander kleurtje op.

Nu even rust tot 30 augustus, dan sta ik in het mooie Hindeloopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s