Vrolijke vlinders gemaakt

Beadwork

Er kwam een paar weken geleden een vraag van iemand of ik ook vlinders kon maken. Door die vraag en doordat we er samen nog wat over brainstormden, kreeg ik ineens een ‘pling’ moment en heb ik direct daarna wat materialen besteld bij Eeks in Eibergen.

Zie hier dus een vrolijk vlindertrio:

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe linkse heeft parelmoer cabochonnetjes, de middelste is met aventurijn en de rechtse is gemaakt met rozekwarts. Ze zijn ongeveer 6cm breed en 5cm hoog. Gewoon aan een mooie leerveter en voila! Ik ben er zelf eigenlijk helemaal verliefd op geworden….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s