Zaterdag 12/9 de frUITmarkt in Sneek, zondag 13/9 kunstmarkt in Hemrik

Uncategorized

Komend weekend beloofd weer druk te worden. Zaterdag staan we ter promotie van Ambachtelijk Friesland op de Friese Uitmarkt in Sneek. Klik voor meer informatie én het complete programma op: logo-FrUITmarkt-sneek

Zondag ben ik te vinden op de Kunstmarkt Sparjebird van Kunst in Opsterland. Dit wordt mijn eerste echte kunstmarkt, ik ben benieuwd of dit nou ook anders is…ik zou het leuk vinden om ook wat bekende gezichten te zien, dus heb je tijd? Kom dan vooral langs op deze bijzondere locatie in het speelbos Sparjebird. Ook hier meer info via onderstaande poster:

kunstroute 2014

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s