Sprankelende rupsbandjes

Beadwork, Jewelry, Uncategorized

Ik heb deze armbanden (gebaseerd op een patroon wat ik al eerder in het paars/lila gemaakt heb uit de Bead and Button) al even klaar, maar had nog niet het moment gevonden voor de foto’s. Vandaag nog net op tijd aan gedacht. Ze krullen heel mooi op als je de sluiting losmaakt, ze lopen heel mooi rond en heten in het Engels Caterpillar cuff dus vandaar de rupsbandjes 😉  Ik wil meer sieraden gewoon weer lekker in het Nederlands gaan noemen. Hieronder achtereenvolgens Zilver, Turquoise en Oranje/bruin. Per armband zitten er rond de 200(!!) Swarovski bicones in, de foto’s kunnen de intense sprankeling van deze armbanden dus nauwelijks vastleggen.

© OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een gedachte over “Sprankelende rupsbandjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s