Weer wat nieuws..

Beadwork, Geen categorie, Jewelry, Uncategorized

Het is wederom een tijd geleden, maar ik blijf moeite houden met foto’s maken en deze op mijn blog plaatsen. Ook heb ik het afgelopen jaar niet heel veel kunnen doen met mijn geliefde kraaltjes. Maar ik heb nu vakantie en het is zo warm buiten.. veel kunnen we hier in en om huis nu niet doen, dus ideaal om weer aan de gang te gaan.

Deze kleine creaties heb ik ook al weer een tijdje klaar, maar ik had ze nog niet getoond. 2 hangers en een haarspeld. Ik ben van plan meer haarspelden te gaan maken. Weer wat nieuws voor in het assortiment. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s