Viooltjes in het gras

Beadwork, Jewelry, Polymer clay, Uncategorized

Naar aanleiding van de challenge op het Kleiforum van the girls next door, Saskia en Marjon fimogirls.blogspot.com even flink mijn best gedaan om deze creatie vandaag af te krijgen. En het is gelukt, de viooltjes zijn van klei en door mijzelf gemaakt. Verder zitten er rocailles en een slotje van Eeks in/aan en ik heb de binnenzijde bekleed met roze ultrasuede van Black Crow. Is dit lente of niet?

4 gedachtes over “Viooltjes in het gras

  1. Roos, wat een prachtige armband! Ik had de viooltjes al gezien, super zijn ze en je hebt ze zo heel mooi verwerkt!
    Een blije armband… ik wil je hierbij mijn Happy 101 Award doorgeven, vond het zelf heel leuk dat ik die kreeg, ik hoop jij ook! Zie mijn blog.

    Groetjes, Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s