Collier Marja

Beadwork, Jewelry, Uncategorized

Ik heb van beadworkvriendinnetje Marja eens een supergave Larvikiet cabochon gekregen en een paar dagen geleden lag ie ineens mijn naam te roepen vanuit een lade in mijn kralenkast, dus met een beetje aandacht en inzet is er dit collier uit gekomen:

Bevat o.a. Miyuki rocailles en delica’s en Swarovski.

3 gedachtes over “Collier Marja

 1. Lieve Roos,

  Ik draag hem met plezier en ik heb al zoveel mooie en positieve reacties gekregen. Laatst waren we op een middeleeuwse markt in Lorca, nog een stuk voorbij Murcia, en daar waren 2 stands met mensen die sierraden maakten. Ze spraken me allebei aan en waren echt helemaal verrukt over m’n supermooie ketting. Ik moest je van hun hun complimenten geven. Nou mooier kan het toch niet? Ik draag hem met liefde en hij staat heel erg mooi.

  Liefs van Joyce

  1. Fijn om te horen! Das inderdaad wel bijzonder als je op een sieraad aangesproken wordt, dat gebeurt niet vaak. Leuk joh!
   Thanks voor het compliment!
   Groetjes Roos

 2. Wow, wat een beauty… helemaal prachtig!
  En dat kleine “bultje” linksboven bij de cab vind ik ook erg leuk gedaan…. dat maakt het een beetje speels.
  Mijn complimenten Roos!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s