Gothic Choker

Beadwork, Polymer clay, Uncategorized

Deze choker heb ik ingestuurd voor de wedstrijd op het Beadworkforum, helaas is ie niet in de prijzen gevallen en is het ook niet helemaal mijn ding om te dragen, maar misschien dient zich nog een halsje aan waar ie heel mooi om kan vallen….jeweetmaarnooit! De rozencabochons en bladeren zijn ook zelfgemaakt van zwarte polymeerklei en heb ik met olieverf een kleurlaagje gegeven.

7 gedachtes over “Gothic Choker

  1. Hoi Roos, ik dacht, kom ik ga ook eens even bij jou snuffelen. Leuk, zo’n blog bijhouden, he. Zeker als je ook van fotografie houdt. Ik ben via het vilten ook gegrepen door haken en breien. Nu meer aan het kleien, maar dat wisselt. Ik vind dat je een leuke blog heb en heb hem in mijn reader gezet.

    Dit is een prachtige ketting. Verfrissend anders, eindelijk eens geen rode rozen 🙂

    Groetjes, Ingrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s