Foppe het vervolg…maak kennis met Govert…

Animals, House & Garden

Nadat Foppe hier een aantal weken heerlijk in het voederhuis heeft gewoond en lekker overdag door de tuin scharrelde is er een romance ontstaan tussen hem en Tokkie van de buren. Tokkie is een mooie brunette met een flinke pruik veren en de liefde was en is geheel wederzijds….en waar Foppe op donderdagavond Tokkie nog keurig naar huis bracht, besloot ie op vrijdag bij Tokkie en vriendinnen in te trekken en inmiddels komt ie af en toe alleen nog langs om even een snelle hap te halen.

Wij zijn blij dat de liefde zo bloeit en voor Foppe is het beter dat ie lekker warm en veilig op stok kan zitten met de liefde van zijn leven…echter is niet iedereen er zo blij mee…Tokkie heeft namelijk een inwonende exotische neef Govert (Goudglans) en hij kan die boerenkinkel van een Foppe nou niet echt waarderen….vandaar dat Govert steeds vaker een graantje mee komt pikken bij ons in de tuin en wat is dat een prachtige aanblik! Zeg nou zelf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s