Weer twee paar sokken…

Knitting, Uncategorized

Ineens besluit ik iedereen sokken kado te doen…das nog even stevig doorbreien….helemaal omdat ik nog niet zo bedreven ben en tja dan wil je maatje 36 maken, maar heb je te dikke wol en heb je zo ineens maatje 45 klaar…
Gelukkig ken ik een stel lieve mensen waarvan hij maatje 45 heeft, maar ja dan ook voor haar maar een paartje sokken…gelukkig ruim voor de jaarwisseling klaar en ze hebben die avond geen koude voetjes gehad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s