Curirosa zaterdag 19 Okt. op kerstmarkt in Langelille

Uncategorized

Oktober is misschien rijkelijk vroeg om je al druk te maken over de kerst, maar ik zag in de krant een initiatief voor een Early Christmas ambachtelijke kerstmarkt in Eetcafé De Driesprong in Langelille.
En aangezien ik echt eens de markt op wil met mijn sieraden, toch maar de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld! Spannend!
De Bargeblom (atelier van mijn moeder) staat er ook met unieke vogelvoederhuisjes en allerlei decoratiemateriaal, ik heb al gehoord dat er ook iemand komt die houtsnijwerk maakt en een visroker. Dus volgens mij wordt het een veelzijdige markt.
Het begint zaterdag 19 oktober vanaf 16.00 uur bij Eetcafé De Driesprong aan de Lemsterweg 22 in Langelille.
Komt allen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s