Goede markt gehad! :-)

Uncategorized

Het was afgelopen zaterdag erg geslaagd. Helaas aan het eind van de dag, halverwege de avond behoorlijk weggeregend..maar toch superleuke reacties gehad. Ook nog lekker verkocht, daardoor mooi de kraamhuur eruit en nog weer een buffertje voor nieuwe creaties!
Ik heb alleen in het begin foto’s gemaakt, helaas dus niet in het donker met extra kerstsfeer…wel jammer. Volgende keer dan maar! Want dit wil ik nog wel eens doen! Het was spannend, zo voor een eerste keer ‘in het openbaar’, maar de mensen reageerden zo ontzettend positief…dat was echt een opsteker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s