Bead embroidery ringen

Beadwork, Jewelry, Uncategorized

Ik heb hier al eerder geschreven over dat ik overzichtelijke projectjes nu het fijnste vind, gewoonweg omdat ik het niet trek om langdurige complexe ontwerpen te maken. Het zit gewoon in mijn kop even niet goed. Ik wil wel een uitlaatklep door middel van creatief bezig zijn, maar heb dus gemerkt dat ik kleinere dingen nu het beste kan doen. En laat dat nou een reeks leuke ringen opgeleverd hebben…

Collages3

Collages4

Ze zijn allemaal voorzien van een kleine koperen vorm, welke aan de achterzijde open is, dus past iedereen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s