Theemuts

Crochet, House & Garden, Uncategorized

Deze theemuts is een project wat al vanaf vorig jaar zomer (of was het nou zomer 2012?…) ergens half afgemaakt lag te wachten tot er inspiratie was om het te voltooien. En laat ik nou toch ineens weer de haakkriebels gekregen hebben én daarbij ook de oplossing in hoe ik het geheel aan- en in elkaar zou gaan zetten. Dus hierbij presenteer ik met trots mijn gehaakte granny square theemuts met een voering van dik wolvilt.
Ik heb m al in gebruik en de theepot blijft heerlijk warm. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(Het roze kleedje is een vintage kleedje en niet door mijzelf gehaakt)

Ik ben al met een volgende theemuts begonnen, maar die wordt heel anders, niet eens gehaakt, nou ja misschien een randje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s