Armband met handgemaakte cabochon van goudenregen hout

Beadwork, Jewelry, Uncategorized

Privébezit

Van een bevriende houtdraaier kreeg ik afgelopen zomer een mooie handgedraaide cabochon gemaakt van hout van de gouden regen. We hadden al eerder wat dingetjes besproken over mijn basismateriaal, de cabochonvorm en zijn ambacht het houtdraaien. Hieruit ontstond een samenwerking. Als eerste proef nu dus deze armband. Simpel ontwerp omdat ik met name wil kijken hoe het materiaal zich houdt. Ik heb nog een serie liggen, waar ik grootste plannen mee heb, maar daar moeten jullie echt nog even een tijd op wachten… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s