Collier met hanger tinnen vlinder

Beadwork, Recycled, Uncategorized

De eerste officiële creatie van 2015 is een feit. Door persoonlijke omstandigheden is het allemaal wat vertraagd, maar nu is hij dan toch eindelijk af. De hanger bestaat uit 2 afzonderlijke delen, waarvan de bovenste een oude broche is, die ik ergens op de kop getikt heb en de onderste is een tinnen vlinder gemaakt door een collega van Ambachtelijk Friesland http://www.zimtin.nl/index.php?t=0 Het koord is volledig van kraaltjes en is mijn eerste echte kennismaken met het haken van kraaltjes, (dit als voorstudie voor het haken van kralentasjes, waar ik ook ooit nog eens aan wil gaan beginnen. Dit om me ook deze oude techniek eigen te maken en hierdoor vele technieken met kleine kraaltjes te kunnen combineren). De filigraan metalen driehoekhanger, paste er precies bij en ik ben erg tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Verkocht

2 gedachtes over “Collier met hanger tinnen vlinder

 1. Wat een prachtige ketting!! Fantastische kleuren.
  Ik ben fan van je geworden na de kunst- en creatieve markt in Groningen afgelopen september.
  Je vertelde toen dat je bezig was een atelier/winkel te (ver)bouwen. Is dat al klaar en open? Ik zou graag alles eens bekijken in het echt.

  1. Hoi Yvonne, dank voor je compliment en enthousiaste reactie! Fijn!
   Nee, we hebben afgelopen jaar behoorlijk wat persoonlijke tegenslag gehad en hierdoor zijn we nog niks verder gekomen met het verbouwen. De hoop en planning is wel dat we deze zomer een flinke slag kunnen maken, dus als ik hier niet meer in de plastic bakken, uit te hakken vloeren en bouwstof zit zal ik dat zeker wereldkundig maken! Maar met goed weer kan ik ook van de zomer wel zelf buiten in de tuin een uitstalling maken, daar ga ik eens even over brainstormen. Soort open atelier, maar dan buiten…hmmm. We kunnen altijd een afspraak maken hoor.
   Groet Roos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s