Even wat anders..wieldopmandala’s!

House & Garden, Recycled, Uncategorized

Al een dik jaar verzamel ik wieldoppen die als zwerfafval in de berm liggen, verloren door automobilisten. Vaak beschadigd. Maar hier wilde ik iets mee doen. Uiteindelijk resulteerde het in het goed schoonschrobben van de wieldop en er met spuitbussen een mooie print op maken. Toen is dus de wieldopmandala geboren en nu heb ik een aanzienlijke verzameling. Tijd om te showen dus. En inmiddels is het wel een beetje een verslaving geworden, het is zo leuk om te doen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 gedachtes over “Even wat anders..wieldopmandala’s!

  1. Jeetje Roos, wat ontzettend gaaf. En wat heb je toch een vreselijke creatieve gave. Jaloersmakend! Echt supermooi zijn ze. Ik ga nu bij elke wieldop die ik zie denken hoe mooi die kunnen worden. Schitterend in 1 woord.

    Liefs, Joyce

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    1. *Bloos* Dankjewel! Maar jij kan er zelf anders ook wat van! Ik zou, denk ik op doek niet goed uit de vingers kunnen, maar dit soort hergebruik vind ik dan wel weer een enorme uitdaging. Van waardeloos materiaal toch weer iets moois maken. Bedankt voor je grote compliment!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s