Oorbellen, armband en hanger

Beadwork, Jewelry, Uncategorized

Tussendoor wel weer lekker bezig, vooral kleine dingetjes gemaakt, omdat ik dat nog wel geregeld verkoop. Helaas hierdoor geen tijd om aan mijn grote colliers te werken…misschien moet ik dat maar eens anders gaan doen! Maar goed, wel weer het een en ander kunnen maken, dus hierbij maar weer een paar fotootjes van de ‘kleinere’ hebbedingetjes. (Klein wil niet zeggen, dat er niet zoveel werk inzit, maar gaat meer over  het formaat).OLYMPUS DIGITAL CAMERA2015-08-25 Collage oorbellen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s